Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

370 commentaren van in totaal 370 beoordelingen
Service
J.E. Zwartscholten (Elim)
08/08/2018
10

Goed product, goede dealer, goede service! Medewerkers zijn lekker normaal in de omgang! In een woord samengevat TOP!!

Verkoop
C.H. Heijboer (Hoogeveen)
07/08/2018
10

Een geweldig bedrijf met erg vriendelijke en kundige mensen. Al jaren klant en dat blijven we ook.

Service
leny blommaert (oosterhesselen)
01/08/2018
9

Correct, vriendelijk, komen afspraken na, overleggen indien nodig, open .

Service
B. HAVEMAN (Beilen)
25/07/2018
8

Correctheid. Familiegevoel!!

Verkoop
j.jonkman (hoogeveen)
18/07/2018
10

al jaren lang ervarig met dit bedrijf altijd korrekt

Service
L R Bergstrom (Hoogeveen)
18/07/2018
7

Het onderhoud is naar mijn mening goed alleen de kosten ,maar dat zal wel normaal voor Toyota zijn .

Service
Dhr. c. griepsma
09/07/2018
9

Een prettige dealer die zich aan de afspraken houd.Redelijke prijzen en goede service.

Service
Mw. G.Versteegh (Hoogeveen)
09/07/2018
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel , altijd goede uitleg van wat er gedaan word aan de auto.Het is er schoon en netjes , ik ben zeer tevreden.

Service
C. V. D kleij (Koekange)
27/06/2018
8

Vriendelijk personeel. Goede service

Service
Annie Middel (Meppel)
20/06/2018
10

Ik kom er al jaren, ze zijn super vriendelijk en kundig, je voelt je er thuis.??

Service
J. Jansen (Hoogeveen)
20/06/2018
8

Prima garage, doet wat afgesproken.

Service
Stef (Hoogeveen )
06/06/2018
8

Vriendelijk personeel staan altijd voor je klaar.

Service
Dhr. L. Dozy
24/05/2018
9

Goede service en dienstverlening. Heldere communicatie. Afspraken worden nageleefd. Ik krijg als klant het gevoel er toe te doen.

Service
N. Gutteling (Hoogeveen)
24/05/2018
10

Erg vriendelijk netjes en beleefd en ze houden zich aan gemaakte afspraken. Ze verdienen een 10 met een gouden griffel!!

Service
Dhr. G. Wildeboer (Hollandscheveld)
23/05/2018
8

We komen hier 1 x per jaar voor de gebruikelijke beurten en nog nooit klachten gehad.Erg vriendelijk en toegangkelijk personeel Fijne service met even naar huis brengen.

Verkoop
Aaldert en Henny (Dalen )
16/05/2018
10

Wij komen graag bij Toyota Ruyne en voelen ons altijd welkom. De medewerkers hebben altijd even tijd voor een praatje en bieden je ook een kop koffie aan. Toyota Ruyne is een eerlijk en oprecht bedrijf!

Service
dhr H. Snippe (witteveen)
02/05/2018
7

Correct in afspraken, alleen duurde het updaten van navie i gatie systeem wel erg lang. Ook JAMMER dat we terug moesten komen na het verwisselen van banden. Vergeten in het systeem aan te geven. Een extra rit van Witteveen naar Hoogeveen. Aangezien de auto niet meer op water rijdt een extra kosten plaatje. Ook was van te voren niet bekend hoe hoog de kosten zouden zijn.

Service
E Everts (Stuifzand)
02/05/2018
9

een tevreden klant komt terug

Verkoop
Fam . O. de Vries (Hoogeveen)
02/05/2018
10

De binnenkomst is gastvriendelijk .De showroom is overzichtelijk en schoon .Er wordt vriendelijk gevraagd waar de belangstelling naar uitgaat .

Service
Mevrouw Elizabeth Hofman (Westerbork)
18/04/2018
9

Eigenlijk moest het een 10 - zijn maar die stond er niet bij. Men spuit altijd een geurtje in de auto en daar ben ik niet echt een liefhebber van. Maar gelukkig is dat na een paar weken wel weer verdwenen, maar na de beurt moet ik er wel van ( genieten?)

Service
W Hulsebos (Ruinen)
18/04/2018
10

Prima en plezierige service. Afspraken over tijd, prijs etc. Kloppen. Bij onverwachte zaken goede terugkoppeling en overleg

Service
Zwartscholten (Elim)
18/04/2018
9

Ik ben zeer tevreden en heb zelden dergelijke service elders ervaren

Service
D. Rienstra/ Annen (Hoogeveen)
17/04/2018
9

Modern garage bedrijf, komen keurig afspraken na en hanteren nette prijzen voor onderhoud.

Verkoop
Henk de Zwaan
13/04/2018
9

Op internet indicatie inruilwaarde gevraagd. Gebeld door de verkoper, uitgenodigd voor proefrit. Vriendelijke ontvangst, wist waar we voor kwamen, auto stond klaar voor proefrit. Onze inruilauto bekeken door de verkoper en binnen een paar dagen een goed bod. week later tweede proefrit gemaakt met dezelfde positieve ervaring. Verkoper die goed luister wat de klant wil en daarop acteert. Koop gesloten en geinformeerd over verwachte levertijd. Nog iets eerder dan verwcaht gebeld door de verkoper dat de auto binnen was en afspraak gemaakt voor aflevering. Ook toen weer prima ontvangst, leuke originele verassing (streekproducten ipv fles wijn en bloemen). Auto was afgedekt met een mooi doek en werd officieel door ons onthuld. Verkoper maakte hiervan foto's. Dat maakte het tot een bijzondere gebeurtenis. Echt een 9+ ervaring. Er was op het eind wel een klein minpuntje, de beloofde foto's vn de onthulling van de auto in de showroom hebben we tot nu toe niet ontvangen. Dat is jammer anders was het een 10 geworden.

Verkoop
Jeroen Meijer (Pesse)
13/04/2018
10

Uiterst gastvrij ontvangst, deskundig, transparant en helder advies, snelle aflevering van de auto, instructies over de auto, leuk presentje, kortom een klein feestje!

Service
mevrouw ringenier (hoogeveen)
13/04/2018
10

Een prettige sfeer en fijne mensen die daar werken

Verkoop
Jeroen (Hoogeveen)
28/03/2018
9

Top service!!

Service
Teun Kooiman. (Fluitenberg.)
28/03/2018
9

Alles gaat volgens afspraak en zeer goed. Men is er vriendelijk en correct. kortom een uitmuntende garage.De prijs wordt wel wat hoog lijkt mij.

Service
W.Kreulen (Noordscheschut)
28/03/2018
10

Goede service en klantvriendelijk !

Service
H.Magielse (Zuixwolde)
14/03/2018
10

Vriendelijke, goede kennis , perfecte service

Service
Johan Boersma (Hoogeveen)
14/03/2018
9

Is een prima auto zaak.

Service
John en Annie osseforth (Slagharen)
14/03/2018
10

We zijn al jaren klant ze zijn altijd vriendelijk en correct en wij tevreden een dikke duim

Service
Dhr.C.J.G.Pool (Dwingeloo)
28/02/2018
10

Omdat zij de vriendelijkste, zeer zorgzame, en altijd bereid zijn de beste oplossing voor de klant te vinden.

Service
Mevr. Vos
28/02/2018
10

Klantvriendelijk

Service
Puck Benjamins (Noordscheschut )
28/02/2018
10

Zeer goed behandeld.

Service
J. Kreulen
22/02/2018
8

Toyota en Ruyne zijn een perfecte eenheid. Geen enkele klacht.

Service
E.wildeboer (Zuidwolde)
21/02/2018
9

Zeer te vreden nooit geen gezeur.

Service
Rob Berkenbosch (Hoogeveen)
14/02/2018
10

Prima tevreden op alle punten

Service
Mevr. H.R.Metselaar-Bloemberg (Elim)
07/02/2018
9

De afspraken zijn altijd correct. En eventueel een lampje vervangen, kan altijd direct. Ook vaak nog gratis. Ik kom al jaren bij deze garage en hoop dat nog lang te doen .

Service
Andre Frijlink (Hoogeveen)
24/01/2018
10

TOP service! Klantvriendelijk, kennis van zaken, meedenkend, goed advies!

Service
Anoniem
10/01/2018
9

altijd prettig ontvangen

Service
T.kleine (Nieuw -balinge)
03/01/2018
10

Het is echt altijd goed voor elkaar.

Service
Anoniem
27/12/2017
10

staan je netjes te woord je , je bent geen nummer

Service
H.VAN AALDEREN (HOOGEVEEN)
20/12/2017
9

Auto Ruyne is een goed adres om auto te kopen of in onderhoud te hebben , je weet van te voren wat één en ander gaat kosten. vriendelijke ontvangst en altijd wordt je als gast ontvangen en koffie aangeboden

Service
Piet van Veelen (Leiderdorp)
20/12/2017
10

Zeer tevreden over de ontvangst, duur van het onderhoud en de wachtfaciliteiten

Service
A.J.M. Lassche (Zuidwolde)
13/12/2017
10

Altijd gastvrije ontvangst, klantvriendelijk en zeer deskundig.

Service
B Bols (Hoogeveen)
13/12/2017
8

Na afspraak met garage afspraak wintercheck kleine reparatie uitgevoerd.Airco werkte niet naar behoren.Zeer attent omdat ik dat zelf niet herkende.

Service
Willem Snijders (Hoogeveen)
06/12/2017
8

Correct te woord gestaan + prijsopgave kwam overeen met de nota + goede afhandeling van de gebreken

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Goede service

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Goede servicd

Service
marga lubbers (beilen)
29/11/2017
10

klantvriendelijkheid, maken van een afspraak altijd in goed overleg, goede uitleg over de werkzaamheden en je wordt altijd met veel warmte ontvangen en gastvrij.

Service
Jaap Pol (Alteveer de Wolden)
22/11/2017
9

Bij auto Ruyne b.v. ben ik al meer dan 40 jaar klant.vele auto's al gekocht en altijd perfecte service.Het contact loopt ook altijd soepel en is zeer plezierig.In één woord een uitstekende garage!

Service
JJ Werink
22/11/2017
8

Goede service. Duidelijke prijsafspraken.

Service
René Frielink (Hoogeveen)
22/11/2017
9

Keurig garagebedrijf met vriendelijke en gastvrije ontvangst. Er wordt ruimschoots tijd genomen voor hulp aan de klant.

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Goede service. Klantvriendelijk. Hulpvaardig. Kennis van zaken. Lekkere chocolademelk. Beste garage die we ooit gehad hebben.

Verkoop
Anoniem
31/10/2017
10

Deze dealer staat voor mij met stip op nummer 1 van alle autobedrijven in Hoogeveen vanwege de altijd prettige contacten en uitstekende service!

Service
Dhr.R.Tips (Hoogeveen)
23/10/2017
9

Ik voel me thuis in dit bedrijf. Prettige bediening en eerlijke voorlichting.

Service
Anoniem
19/10/2017
10

zeer servicegericht

Service
Jans H.de Haan (Hoogeveen)
11/10/2017
9

Een zeer betrouwbaar bedrijf met kundige en vriendelijke medewerkers.

Service
Mevr. M. Heusdens ( Vledder)
09/10/2017
9

Dit bedrijf heeft een goede uitstraling en de klanten worden vriendelijk en correct tegemoet getreden. Inruil is goed afspraken worden nageleefd.Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en kom daarom al jaren bij deze garage.Plezier in het werk wordt uitgestraald.

Service
Dhr. L.J.Jager (Zuidwolde (De Wolden ))
29/09/2017
8

Het was de eerste keer dat ik mijn TOYOTA Verso ter reparatie cq onderhoud heb aangeboden bij deze dealer, vanwege het feit dat ik nog maar kort in deze regio woonachtig ben. Een afspraak was zeer snel en correct gemaakt en een leenauto stond ter beschikking. Voor vervangende nodige onderdelen werd ik "vooraf"netjes op de hoogte gebracht, en al of niet om uitvoering gevraagd. Zo hoort het, toch ? PRIMA.

Verkoop
J.d.v. van Leenen (Stadskanaal )
20/09/2017
10

Zeer goede service en zeer vriendelijke mensen. Je word als klant goed gehoord naar de wensen die wij hadden.

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Goede garage, je wordt op een fijne manier geholpen.

Service
Jaap Broerse (hoogeveen)
13/09/2017
9

ik ben zeer tevreden

Verkoop
Dhr. H. Slot (Hollandscheveld)
07/09/2017
8

Klantvriendelijk, gastvrij en betrouwbaar

Service
Dhr W.Oranje (Pesse)
07/09/2017
8

Vriendelijke ontvangst.Hulp voor vervangend vervoer. Vriendelijk technisch werkplaats personeel, hoewel ik die niet altijd ontmoet, maar ingeval dat wel het geval was goede uitleg en hulp. Baliepersoneel vriendelijke en geven goede uitleg wat de beurt inhoudt en bellen later als er iets meer aan de hand is voor vervanging of reparatie onderdeel.

Verkoop
A VELTING (COEVORDEN)
31/08/2017
9

VAKKUNDIG EN KLANTVRIENDELIJK EN GOED LUISEREN NAAR DE WENSEN VAN DE KLANT,VAN AL HET PERSONEEL AL VELE JAREN KLANT

Verkoop
Anoniem
30/08/2017
8

Altijd goed behandeld en ze staan direct voor je klaar als er iets met de auto is

Verkoop
Anoniem
30/08/2017
10

Zeer vriendelijke benadering van het personeel. Zonder overdreven aandringen voor verkoop.

Service
Jan van der Leek (Hoogeveen)
30/08/2017
9

prettige mensen en goede servise

Service
Tjakko Speelman (Delfzijl)
30/08/2017
9

De toegankelijke instelling van het personeel en de flexibiliteit t.a.v. (het maken van-) afspraken.

Verkoop
Jan Reinder (Hoogeveen)
24/08/2017
10

Een showroom waar je als klant je gelijk welkom voelt! Ze denken hier met je mee, geven een uitstekend advies en zoeken naar mogelijkheden en oplossingen. De duidelijke communicatie over de voortgang van de levering was uitmuntend. Hier heerst een hele prettige sfeer, niet alleen bij de eigenaar, maar ook bij de rest van al het personeel! Deze warme fijne benadering had ik al in geen tijden meer ervaren! Chapeau!

Verkoop
dhr. T.Z. de Boer (Hoogeveen)
23/08/2017
10

Het kontakt met de directeur , verkoopleider, receptionist , de offerte afhandeling , de aflevering van de auto en de ongedwongen sfeer bij auto Ruyne.

Service
Henk van Toor (Hoogeveen)
23/08/2017
10

Perfect, keurig. En vriendelijk.

Verkoop
Arie van der Weide (Elim)
22/08/2017
10

Klantvriendelijk, duidelijk, neemt vooral de tijd om al onze vragen te beantwoorden.

Service
Bert Kikkert (Hoogeveen)
16/08/2017
10

Men is daar eerlijk en hebben geen kapsones ze zijn vriendelijk en zeer correct.Je voelt je er direct thuis.

Verkoop
Mevr. K.S. Offereins (Hoogeveen)
09/08/2017
10

prettige garage om te komen.

Verkoop
Wolter Nijholt (Wolvega )
09/08/2017
10

Top bedrijf met prima service.

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Omdat wij tevreden zijn,zowel alle personeel als directie

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
10

Zeer tevreden goed en duidelijk geholpen

Verkoop
H. Fictorie (Hoogeveen)
25/07/2017
10

Hartelijk ontvangst, vriendelijke, deskundig en behulpzaam personeel. Geen klachten. Een aanrader!

Service
Anoniem
13/07/2017
10

snel en vriendelijk

Service
W Hulsebos (Ruinen)
13/07/2017
10

Prima service, goede afspraken met receptie S de Boer. Prijsindicatie klopt. Wachten is plezierig. Altijd koffie/ thee aangeboden. Bij onvoorziene onvolkomenheden vooraf overleg. Vervangend vervoer goede regeling. Plezierige en ter zake kundige medewerkers. Kortom uitstekend bedrijf

Service
A H Smits (Zuidwolde)
12/07/2017
9

fijne goede eerlijke garage

Service
Anoniem
12/07/2017
10

Alles volgens afspraak,en een prachtig verbouwd pand aan de Parmentierstraat een 10.

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Gebruikte auto's worden niet goed afgeleverd. Maar de service en onderhoud zijn well goed.

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
9

Wij zijn op een prettige manier geholpen.

Verkoop
H.Jacobs (Beilen)
27/06/2017
10

Goede en vakbekwame mensen die je beleefd en aardig te woord staan en uitvoeren wat eerder is toegezegd.

Service
Fam. Everts (Stuifzand)
23/06/2017
9

wij zijn tevreden over de afhandeling van de 2 jaar beurd

Service
Dhr G.A. Groeneweg (Oosterbeek)
22/06/2017
10

De behandeling is uitstekend. Personeel geeft blijk van persoonlijke betrokkenheid bij de klant. De verleende service is naar mijn mening pefect. Ook is de uitstraling van het bedrijf na recente renovatie bijzonder fraai en uitnodigend.

Service
Jeanette van der Zanden (Hoogeveen)
21/06/2017
10

Afspraken zijn altijd duidelijk, alternatieve oplossing bij hoge kosten. Klantvriendelijk!

Verkoop
Annie Middel (Meppel)
20/06/2017
10

Heel fijn personeel, je wordt heel goed behandeld en daar gaat het om! Kortom fijne garage! ??

Verkoop
Ina Bruins (Zuidwolde)
20/06/2017
10

vriendelijkheid, afspraken nakomen.

Service
Marco Kooiman (Hilversum)
20/06/2017
9

Snelle en vriendelijke service, zelfs op zaterdagmiddag!

Service
Anoniem
01/06/2017
10

De service is uitstekend, en iedereen is altijd erg klantvriendelijk. Bij een kleine storing wordt tijd gemaakt om hier naar te kijken. Ook al kan het probleem niet altijd direct opgelost worden, is dit wat ons betreft een super service.

Service
J.bos (Hoogeveen)
01/06/2017
8

Het is gewoon oke

Verkoop
Sonja Johannes (Hoogeveen)
01/06/2017
10

Vriendelijk, betrouwbaar, goed contact, duidelijk, klantvriendelijk

Service
Anoniem
31/05/2017
9

altijd netjes geholpen

Service
Ep luning (Westerbork)
31/05/2017
10

Altijd vriendelijk Alles precies volgens afspraak
Nog nooit een nare ervaring gehad

Verkoop
E.Steenbergen (Hoogeveen)
31/05/2017
10

Het is een bedrijf dat veel aandacht besteed aan goede service naar de klanten.
Men word er ook altijd serieus genomen als men er komt.
Het is een bedrijf met prima medewerkers die mij altijd vriendelijk te woord staan
en als het kan direct proberen te helpen.

Service
Anoniem
26/05/2017
9

Mijn ervaringen met deze dealer zijn goed en dat wil ik met dit cijfer onderstrepen

Service
J.Hovenkamp (Hoogeveen)
26/05/2017
9

Ik ben tevreden maar perfectie is bij niemand.

Verkoop
Anoniem
24/05/2017
9

De verkoper gaf een betrouwbare indruk, wat wij heel belangrijk vinden. Geen geraffineerde verkooppraatjes die afstoten.
Over het financiële gedeelte waren we het direct eens. Dit in het kader van ons motto "leven en laten leven".
Wij hopen veel plezier te gaan beleven aan onze geweldige (hij krijgt ook veel bekijks) nieuwe auto!

Service
L.R.BergstrÓm (Hoogeveen)
22/05/2017
8

De hulp is steeds accuraat en goed bij mij geen problemen een goede zaak.

Verkoop
Hilda Mulder (Hoogeveen)
18/05/2017
10

Prima contact vanaf het 1e bezoek tot aan de aflevering van de auto.
Zeer goed geholpen!

Service
Mw. Welle/Koobs (Beilen)
17/05/2017
8

Duidelijke communicatie.
Vriendelijk ontvangst.
Gastvrij.

Service
Jan Donker (Hoogersmilde)
03/05/2017
10

De vakkennis, de professionaliteit en de persoonlijke begeleiding straalt veelt vertrouwen uit.

Service
Piet van Veelen (Leiderdorp)
03/05/2017
9

Vriendelijke en hulvaardige ontvangst. Correcte informatie en prima leenauto.

Service
H. Fictorie (Hoogeveen)
26/04/2017
10

vriendelijk, gastvrij, behulpzaam

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Alles wordt naar wens uitgevoerd en je wordt vriendelijk ontvangen

Service
Anoniem
19/04/2017
9

Prima bedrijf en klantvriendelijk personeel. Afspraken worden keurig nakomen.

Service
mevr. E. Hofman (Westerbork)
19/04/2017
10

Ik ben al jaren klant hier en wordt altijd met egards behandeld. Ik was mijn afspraken vergeten maar werd er keurig aan herinnerd en we hebben een nieuwe afspraak geregeld. Momenteel is men er aan het verbouwen vandaar dat de wachtruimte niet optimaal was maar de vorige keren was het wel perfect.

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Ze stellen de klant centraal, denken mee, onthouden naam/gegevens en zijn zeer klantvriendelijk

Service
Frank Trumpi (Zoetermeer)
05/04/2017
9

Heel plezierig klantcontact.
Goede informatie en geen dwang of drang bij keuze.
Goede voorlichting.

Service
Mevr Kamstra
31/03/2017
10

ze zijn altijd vriendelijk en denken mee aan een oplossing (vervangende auto bijv) bij kleine reparatie wordt je auto gemaakt terwijl ik een kopje koffie drink, super toch

Service
B. Haveman (Beilen)
30/03/2017
9

Bedrijf is betrouwbaar en geeft je alle rust om jouw keuze te maken. Ook de adviezen lijken betrouwbaar. Een uitstraling of je een lid van de Toyota-familie bent

Service
Johan Boersma (Hoogeveen)
30/03/2017
9

Het is een prima garage en firma.

Service
mevrouw ringenier
30/03/2017
10

Prettige behandeling en goede service

Service
André Flens (Hoogeveen)
27/03/2017
9

Prettige omgang met mensen en een stukje van ons kent ons

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Prima dealer, betrouwbaar à la Toyota.

Verkoop
Cor Rondhout (Hoogeveen)
16/03/2017
10

prettige sfeer, deskundig personeel, vriendelijk, behulpzaam empatisch vermogen en humor

Verkoop
r siliakus (echten)
16/03/2017
10

super bedrijf. goeie mensen. je voelt je er thuis.

Service
Anoniem
08/03/2017
9

Klantvriendelijkheid
Wordt op de hoogte gebracht van bijkomende werkzaamheden / (on)kosten
Deskundigheid van het personeel

Verkoop
Willem Hoorens van den Berg (Assen)
08/03/2017
9

Vriendelijk en terzake kundig personeel, zowel in de werkplaats alsook in de showroom. Men komt gemaakte afspraken na en de service is uitstekend. Kom al jaren bij deze garage zowel om een auto te kopen alsmede voor de onderhoudsbeurten.

Verkoop
Anoniem
02/03/2017
10

Zeer tevreden over de persoonlijke benadering van de klant, de hulpvaardigheid en het geduld om alle ins en outs uit te leggen.

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
10

Uitstekende service en erg veel betrokkenheid bij het hele aankoopproces!

Service
Anoniem
01/03/2017
8

Prima service door deze dealer, op tijd een oproep voor de onderhoudsbeurten, vooraf een duidelijke prijsopgave. Mochten ze iets vinden wat extra kosten met zich meebrengt dan wordt er altijd overleg gepleegd.

Service
Janke Abma (Meppel)
01/03/2017
7

Doorgaans prettige bejegening en goed onderhoud. Soms worden aangegeven mankementen zonder overleg niet opgelost. Had liever zelf de keus gekregen of ik geld aan het herstel zou willen besteden.

Service
Van goor (Hoogeveen)
01/03/2017
10

Super goede service

Service
Anoniem
23/02/2017
9

Zeer kundig, klantvriendelijk, transparante prijsstelling, afspraken worden nagekomen.

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Nee,zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
9

Omdat het een feestje (gezellige sfeer) is om bij Ruyne binnen te staan. Hartstikke leuke verkopers. Persoonlijke benadering. Absoluut geen opdringers, maar enthousiast en meedenkend.

Service
Anoniem
20/02/2017
9

We worden bij Auto Ruyne altijd vriendelijk en correct geholpen!

Verkoop
Jenne Mulder (Hoogeveen)
15/02/2017
10

Gewoon een hele goeie garage

Verkoop
Anoniem
14/02/2017
10

Ze zijn correct en helder bij inruil en bij aankoop.

Service
Anoniem
14/02/2017
8

Goede voorlichting,
Toegankelijk
Afspraken worden nagekomen

Service
Anoniem
28/12/2016
10

Fijn bedrijf, goede service. Topmerk.

Service
R. van der Zwaag (Fluitenberg)
22/12/2016
8

Goede communicatie over afspraak en werkzaamheden. Onderhoud keurig uitgevoerd.

Service
Anoniem
21/12/2016
9

prettige medewerkers, denken met je mee

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Klantvriendelijk. Servicegericht. Veel tijd voor de klant. Veel moeite om klant tevreden te stellen.

Service
Annie Middel (Meppel)
07/12/2016
10

Prima service.

Service
Hans de Bruin (Hoogeveen)
18/11/2016
10

Goede aandacht voor problemen en prima zorg voor de oplossing.

Service
Rien Gehrels (Hoogeveen)
26/10/2016
5

onderhoudskosten te hoog!

Service
Anoniem
20/10/2016
10

Goede service

Service
Anoniem
19/10/2016
9

Zeer vriendelijke ontvangst en vlotte afhandeling van werkzaamheden.

Service
Fam Kremers (Hoogeveen)
05/10/2016
10

Zeer klantvriendelijk en ook de serviceverlening laat niets te wensen over. De koffie staat altijd klaar, ook wanneer je zo maar even langskomt. En het belangrijkste, deze dealer verkoopt ook de beste auto die er volgens ons bestaat. Wij rijden er al in vanaf de tachtiger jaren.

Service
Anoniem
07/09/2016
10

Een betrouwbare en goede dealer waar ik al ong 12 jaren auto s in onderhoud heb

Service
Tjakko Speelman (Delfzijl)
31/08/2016
9

Prima service. Men denkt mee en is attent bij afspraken en werkzaamheden. Persoonlijk en informeel contact,bovendien is men flexibel.

Service
Henk van Toor (Hoogeveen)
24/08/2016
10

Correcte behandeling en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
04/08/2016
10

Klantvriendelijk. Servicegericht. Veel tijd voor de klant. Veel moeite om klant tevreden te stellen.

Service
S.J. Lijklema (Schoonebeek)
03/08/2016
10

Goede communicatie. Werkzaamheden altijd correct uitgevoerd. Prettige behandeling. Gevoel van betrouwbaarheid

Service
Anoniem
15/07/2016
9

Omdat je er vriendelijk en hartelijk behandeld wordt en ze hun afspraken goed nakomen.

Service
Anoniem
14/07/2016
10

Snelle en goede service. Goede communicatie en vriendelijk personeel.

Verkoop
Yordi Kikkert (Hoogeveen)
13/07/2016
10

Men is bij deze dealer zeer vriendelijk en correct,hier is de klant nog echt koning.je voelt je er gelijk thuis.

Service
Dhr JA Vredeveld (Dwingeloo)
11/07/2016
9

wij zijn tevreden over de wijze van dienstverlening.

Verkoop
C.G. van Eck (Hoogeveen)
08/07/2016
10

Dealer is een betrouwbare en zeer klantgerichte dealer. Er wordt alle tijd genomen voor het hele proces, van het eerste moment van oriënteren tot het moment van het ophalen van de auto. In drie jaar heb ik twee keer een nieuwe auto gekocht bij deze dealer en ik ben 100% tevreden.

Service
G.J.Markhorst (Hoogeveen)
30/06/2016
10

Prima service, alles volgens afspraak, vriendelijk, correct en op tijd.

Service
Anoniem
29/06/2016
8

Correcte behandeling en ik heb vertrouwen in het vakmanschap van de monteurs. Mankementen zijn er tot nu toe nauwelijks aan deze Toyota Prius (nu +- 160000 km). Hij doet het gewoon altijd, onlangs klein mankement aan het signaal �� bij achteruitrijden, kleine soldeeroefening van de monteur en euvel was verleden tijd. Het is inmiddels zo vanzelfsprekend dat alles werkt dat ik inmiddels slordig ben geworden in het af en toe checken van oliepeil etc.

Verkoop
De heer Jan Lahuis (Almere)
15/06/2016
10

Dit is een garagebedrijf met een hoge mate van klantvriendelijkheid, een hele goede service en een hoge kwaliteit als het om onderhoud e.d. gaat.

Verkoop
Dhr. E. Haneveld (Koekange )
08/06/2016
10

Omdat wij ons er goed bij voelen en er geen opgedrongen sfeer hangt

Service
J.bos (Hoogeveen)
08/06/2016
7

Alles is in orde
Alleen bij een grote beurt de apk betalen
Vind ik niet kloppen

Verkoop
Anoniem
03/06/2016
10

Persoonlijke benadering, luistert goed naar wat een klant wil en komt met een passend aanbod.

Verkoop
Lidy Flierman (Zuidwolde dr.)
02/06/2016
10

Goede ontvangst, duidelijk, goede offerte, alle tijd genomen. Deze verkoper heeft bijna 3 jaar geleden ook een nieuwe Toyota aan mijn dochter verkocht. Toen waren we ook zeer tevreden. Dat was ook een van de redenen om naar dezer dealer te gaan. Ook mijn dochter is zo tevreden dat ze inmiddels weer een nieuwe Toyota heeft besteld (bij dezelfde verkoper).

Service
Jaap Broerese (hoogeveen)
01/06/2016
10

omdat ze goed zijn

Service
Lovers (Hoogeveen)
25/05/2016
9

Betrouwbare dealer die je met respect behandeld, je bij naam kent ook al kom je zelden in de garage met problemen puur omdat je bijna geen problemen met je auto hebt. Eerlijke prijsopgave vooraf geen verrassingen.

Service
Jan Benjamins (Noordscheschut)
24/05/2016
10

Mijn man is thuis gebracht en weer op gehaald.

Verkoop
Grietje van der Kloet-Snieder (Hoogeveen)
11/05/2016
10

Deze dealer is in de eerste plaats uiterst betrouwbaar en houdt rekening met jouw financiële situatie'
Dit kan ik weten omdat vóór het overlijden van mijn man (2005) mijn positie in dit opzicht anders was.
Ze zijn vriendelijk en beslist vakkundig. Ook het personeel verandert niet continue.

Service
Joop Boom (Hoogeveen)
11/05/2016
9

vriendelijkheid, kennis van zaken, men kent zijn klanten.

Verkoop
G H Weekamp (Dedemsvaart Lijsterstraat 28 7701 vb)
06/05/2016
9

Wij zijn zeer tevreden over toyota ruyne in hoogeveen

Service
J. Stevens (Hoogeveen)
04/05/2016
9

Behandeling is uitstekend. Wel vraag ik mij af, waarom na ieder bezoek gevraagd wordt om alweer een vragenlijst in te vullen

Verkoop
Mevr. Hofman (Westerbork)
04/05/2016
10

vriendelijk te woord gestaan, van speciale actie gebruik gemaakt, koffie e.d. staat altijd klaar, je wordt beleefd behandeld, je wordt niet gepusht, geen negatieve zaken ontmoet.

Service
Anoniem
29/04/2016
8

Goede service, vriendelijke benadering

Service
a.ringenier van essen (Hoogeveen )
25/04/2016
9

Vriendelijke mensen .
altijd goed
te woord worden gestaan.
Wordt altijd goed geholpen.

Verkoop
Bert van Uffelen (Hoogeveen)
20/04/2016
9

Betrouwbaar. Geen fratsen. Fijne Lui.

Service
Grietje van der Kloet-Snieder (Hoogeveen)
20/04/2016
10

De werkwijze is accuraat, de dealer is uiterst betrouwbaar; geeft m.i. volledige informatie. Vriendelijk...enz.

Service
Jans H. de Haan (Hoogeveen)
20/04/2016
10

Een zeer betrouwbare dealer en vakkundig onderhoud door de medewerkers.

Service
w.hulsebos (ruinen)
20/04/2016
9

Prima service, niet goedkoop anders 10

Service
H.Snippe (Witteveen)
08/04/2016
8

correcte behandeling en goede afspraken.

Service
Jan Lahuis (Almere)
06/04/2016
9

Zoals gezegd, ben ik reeds vanaf 1993 klant bij deze dealeren ik ben altijd goed behandeld. Het is een hele fijne garage met heel goed personeel in de werkplaats. Ik ben daar "kind aan huis" en kan op elk gewenst moment bij de koffieautomaat mijn koffie, thee of chocolademelk pakken.

Verkoop
Symon Cnossen (Scharnegoutum)
31/03/2016
10

vriendelijke ontvangst, komt betrouwbaar over, vakkundig onderhandelen over de in te ruilen auto

Service
K. Bakker (Hoogeveen)
30/03/2016
9

Reeds 30 jaar klant en nog steeds heel erg tevreden.

Service
Geert.Bakker (Wijster)
29/03/2016
10

Ik word altijd vriendelijk ontvangen en vakkundig voorgelicht.Onder het genot van koffie is het wachten nooit een probleem

Service
Nick pathuis (Hoogevebe)
23/03/2016
8

Goede service en juiste kwaliteit prijs verhouding

Service
Edwin Duiverman (Hoogeveen )
21/03/2016
10

Goede service, zeer vriendelijke behandeling en redelijke prijzen

Service
Dhr B Bols (Hoogeveen)
11/03/2016
9

Gezien mijn ervaring afgelopen jaren [dealers] behoort Ruyne bv tot de top 10

Verkoop
Anoniem
09/03/2016
10

Bij Auto Ruyne staat de klant centraal en weet je wat je van hen verwachten kunt. De service en betrouwbaarheid is uitermate goed.

Service
Anoniem
09/03/2016
9

De ligging van het bedrijf is gunstig voor mij, verder de de goede contacten ,vriendelijkheid personeel. De kwaliteit van de auto speelt natuurlijk ook een grote rol.

Verkoop
cc kleine span (nieuw-balinge)
09/03/2016
10

een hele goede dealer.

Verkoop
Rob en Yvonne Berkenbosch (Hoogeveen)
09/03/2016
10

Doen al jaren zaken met deze dealer. Hebben hier inmiddels de 4e Aygo gekocht.
Wederom voor herhaling vatbaar.

Verkoop
Anoniem
02/03/2016
8

Goede service en gastvrij

Service
À van Dijk (Hoogeveen)
02/03/2016
9

Aan deze dealer kan elk autobedrijf een voorbeeld nemen

Service
W G l Dijkgraaf (Westerbork)
25/02/2016
9

Vriendelijk personeel,goede service,indien nodig gratis leenauto,goede inruil.

Service
Anoniem
10/02/2016
10

Vriendelijke mensen, prettige benadering en prima service!

Service
Desirée Boom (Hoogeveen)
10/02/2016
10

Het personeel van zowel de showroom als de werkplaats is vriendelijk en behulpzaam, de verkopers zijn niet opdringerig, de service en het onderhoud zijn goed.

Service
Goedemiddag. Morsink
10/02/2016
8

Je wordt er altijd goed geholpen

Service
Monique Fischer / Rijschool Happy Wheels (Emmen)
10/02/2016
10

Omdat deze dealer voor ons heel simpel de beste service geeft die wij tot nu toe bij een dealer hebben gehad. Ondanks dat er dichterbij ook een dealer van Toyota is gaan wij toch naar dit bedrijf. Dit zegt denk ik wel genoeg. Wij rijden liever een stukje dan minder leuk personeel te woord te staan. Ze zijn persoonlijk en sociaal. Kennen hun klant bij naam en weten de achtergrond. Altijd in voor een gesprek in tegenstelling tot andere dealers.

Verkoop
Anoniem
08/02/2016
10

Goed geholpen dik tevreden

Verkoop
Johan Logtenberg (Zuidwolde Dr.)
05/02/2016
9

Prima garage, goede behandeling!

Service
a.weits (Aalden)
03/02/2016
10

Deze dealer is qua afhandeling van werkplaats zeer goed.Verder wordt je door alle medewerkers vriendelijk te woord gestaan.Ook onderhandelingen omtrent eventueel een aankoop zijn zeer correct en open.

Verkoop
Eelke van der Ree (Amsterdam)
27/01/2016
10

Uitstekende service, erg aardige mensen!

Service
H Postma (Groningen)
27/01/2016
8

Prettige en vriendelijke afhandeling.

Service
Dhr. W.K.Gerritsen (Hoogersmilde)
25/01/2016
9

Zowel bij aankoop, als de service bij receptie en werkplaats, heb ik t.n.t. geen enkele reden voor een klacht.

Service
a de lange (hoogeveen)
15/01/2016
9

ze zijn duidelijk en helder ook kwa prijs.

Service
Anoniem
06/01/2016
9

De dealer is zeer klantvriendelijk en geeft een goed service.

Service
Dhr. Ger van de Wetering (Hoogeveen)
04/01/2016
10

De ontvangst is altijd vriendelijk en correct. Ook garage, en showroom personeel is vriendelijk.

Service
Anoniem
24/12/2015
9

Klantvriendelijk, goede service en vakmanschap

Service
A. Lassche (Zuidwolde)
23/12/2015
10

Klantvriendelijk, komen de afspraken goed na en de service is prima

Service
A. Swets-van Regteren (Beilen)
23/12/2015
7

omdat het een goede garage is.

Service
Anoniem
23/12/2015
10

uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Service
Frans Scholte (Hogeveen)
23/12/2015
8

Ze staan je altijd correct te woord ,bij het bezoek aan de showroom wordt je echt serieus genomen en ze nemen er alle tijd vorm.

Verkoop
G.A. Groeneweg (Oosterbeek)
23/12/2015
10

Correcte behandeling, goede afspraken, uitstekende uitvoering van servicebeurten, prima bereikbaarheid van de servicedesk.

Service
Hans de Bruin (Hoogeveen)
23/12/2015
10

Vriedelijke en correcte behandeling.

Verkoop
Inez E.J.Krommenhoek - Plas
23/12/2015
10

Prima service, goed en deskundig advies. Altijd bereid met de klant mee te denken. Een perfecte technische staf!

Service
dhr hj van goor (hoogeveen)
16/12/2015
10

Goede service

Verkoop
Anoniem
07/12/2015
10

Vriendelijke ontvangst, meedenken met de klant, heel goede voorlichting en duidelijke antwoorden voor wat betreft het budget en de wensen i.v.m. de nieuw aan te schaffen auto.

Service
dj hulst (balkbrug)
18/11/2015
8

Goede service vriendelijk mensen

Service
John en Betty Ettema (Hoogeveen)
12/11/2015
10

Toyota Ruyne speelt zeer goed in op de klantwensen. Het personeel is zeer klantgericht en stellen alles in het werk om een goede
band op te bouwen met de klant. Er is een prima wisselwerking ten aanzien van ons idee over "service". Je voelt je er volledig "thuis". Klanttevredenheid is een vanzelfsprekend iets .

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Goede service, vriendelijk en behulpzaam

Verkoop
L.Jassies (Hoogeveen)
11/11/2015
10

omdat er niets aan de service die je krijgt als Toyota rijder

Service
c. rondhout (hoogeveen)
04/11/2015
10

prima service, prima ontvangst, prima uitleg etc.

Service
Anoniem
23/10/2015
8

alles kan verbeteren vind ik

Service
Dhr. J.Hovenkamp (Hoogeveen)
22/10/2015
9

Goede ontvanssr

Verkoop
Hr. en Mevr. Kremers (Steenwijk)
21/10/2015
10

Al jaren klant van deze dealer. Reeds meerdere auto's bij deze dealer gekocht en steeds tot volle tevredenheid. Ook met betrekking tot inruil geen klagen. Een plezier om zaken mee te doen.

Verkoop
wim (hoogeveen)
21/10/2015
10

De proactieve houding van alle medewerkers is genot om op deze manier tot de juiste beslissing te komen. De kennis van de auto en voorstellen die ze maken zijn overzichtelijk en zoals besproken.

Service
E Benjamins (Hoogeveen)
16/10/2015
8

redelijke service en vriendelijke benadering

Service
Anoniem
14/10/2015
8

prettige bejegening, denken met je mee

Service
Corry Blok (HOOGEVEEN)
14/10/2015
9

Goede bejegening. Betrouwbaar advies. Ontspannen sfeer.

Service
W.Hulsebod (Ruinen)
07/10/2015
9

Prima zaak, betrouwbaar, prettig personeel, afsraken kloppen altijd, deskundige uitleg

Service
T Jansingh
01/10/2015
10

een bedrijf met prettige mensen en altijd oplossingsgericht

Verkoop
IJs en koffiehuijs de Florijn (Uitgeest ( Noord-Holland ))
28/09/2015
9

Prima bedrijf; personeel attent; goede service en met een zeer goed gevoel onze nieuwe auto in gebruik genomen! Zeker aan te bevelen.

Verkoop
Anoniem
24/09/2015
10

Had een tweede hands auto hier gekocht die verborgen gebreken had. De garage pakte het probleem super op en kwam met prima opties hoe het probleem op te lossen. Ben zeer tevreden met de geboden oplossing.

Service
Harmien Strijker (Hoogeveen)
23/09/2015
9

ik vind deze garage zeer service gericht. Vriendelijk en bekwaam personeel.

Service
B. Kikkert (Hoogeveen)
16/09/2015
10

Omdat iedereen daar vriendelijk is en je als klant normaal wordt behandeld.
Ook de afspraken komt men exact na.
Een prettige garage waar je als klant binnenkomt en als vriend weer weg gaat.

Service
R Tichelaar Dekker (Hoogeveen)
16/09/2015
10

zeer tevreden word altijd correct behandeld.

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
10

Altijd alles top geregeld...betrouwbaar.

Service
Jan van der Leek (Hoogeveen)
11/09/2015
8

Prettige en correcte benadering

Service
Anoniem
25/08/2015
8

gowede service en kennis van zaken

Service
B. Nijmeijer (Hoogeveen)
19/08/2015
10

Een snelle service m.b.t. de reparatie en zeer prettige (persoonlijk, communicatief, meedenken) service m.b.t. oplossing nevenproblemen. Echt klantgericht!

Service
A.Weits (Aalden)
05/08/2015
10

Altijd een vriendelijk benadering van de klant.
Afspraak is afspraak
Een kleine reparatie kan altijd snel verholpen worden.
Garage zit er als geheel erg schoon uit>toppie.
En er is altijd koffie.

Service
Gerrit de Beer (Hoogeveen)
03/08/2015
8

Bij event. reparaties e.d. wordt je als klant naar huis gebracht.

Service
R.J.H. van't Land (Hoogeveen)
03/08/2015
9

Zeer tevreden over de service

Service
Anoniem
29/07/2015
10

Je voelt je altijd welkom. Goede kwaliteit van reparaties welke altijd in overleg gaan.

Service
Anoniem
29/07/2015
9

Ik kon een afspraak plannen op een tijdstip dat het mij uitkwam. Het contact was erg klantvriendelijk en duidelijk.

Service
Dhr. K. Bakker (Hoogeveen)
22/07/2015
9

Hier is uw auto in goede handen. We zijn dus erg tevreden.

Verkoop
Gerard Molema (Oude Pekela)
22/07/2015
8

Ben heel goed opgevangen en voorgesteld aan collega's. Hij heeft mij uitstekend uitleg gegegeven van de auto en had alle tijd voor mij.

Service
Mevr. E. Hofman (Westerbork)
22/07/2015
10

Goed zaken mee te doen, vriendelijk, niet opdringerig, genoeg keuze in de showroom.

Service
C.J. van der Poll- Heijnes (Hoogeveen)
30/06/2015
10

Ben al 45 jaar klant tot volle tevredenheid

Service
C.H.Heijboer (sr) (Hoogeveen)
25/06/2015
9

Ik was enigszins verrast door het feit dat de Zomerbeurt van de airco aardig wat duurder bleek te (moeten) zijn dan de aangekondigde 19.95 euro i.v.m. vervanging van de vloeistof voor de airco. Een nieuw achterblad voor de ruitenwisser kwam erbij terwijl de auto net voor een grote beurt was geweest en dit mankement blijkbaar niet ontdekt was bij die beurt.

Service
henk arends (slagharen)
25/06/2015
10

onderhouds beurten altijd corect en netjes afgewerkt

Service
Anoniem
18/06/2015
10

altijd goed geholpen, altijd duidelijk, en een goede kennis van zaken. gewoon klasse!!!

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Klantvriendelijkheid en goede service

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Er hangt een algehele sfeer van klantgerichtheid. Ik krijg als klant hier altijd het gevoel dat men net nog even het stapje extra zet om mij welkom te voelen en tevreden te stellen. Afspraken worden nagekomen of als er onverwachtse situaties zich voordoen wordt ik tijdig en netjes hierover geïnformeerd. Al met al een prima dealer, waarbij ik hoop dat dit gevoel nog jaren zal blijven! Ga zo door!

Service
Anoniem
27/05/2015
8

Correcte behandeling, je bent geen nummer maar ze kennen je bij naam.

Service
Jansen (Hoogeveen)
27/05/2015
9

Uitstekende haal en breng service bij onderhoud, je staat sowieso niet voor verrassingen. Top mannen in de werkplaats!

Service
Jan Stevens (Hoogeveen)
20/05/2015
9

De werkzaamheden betroffen een jaarlijkse controle, ik vertrouw erop dat die juist is uitgevoerd. Ik heb geen reden aan te nemen dat het niet goed is gebeurd.

Service
Johan Massier (Hoogeveen)
13/05/2015
10

Vriendelijke bejegening, geven goede service, komen afspraken altijd na, leveren vervangende auto.

Service
Anoniem
04/05/2015
9

Correct behandeld

Service
B Bols (Hoogeveen)
29/04/2015
9

goede ontvangst/ vriendelijk personeel/prima gereed melding/kan niet beter.

Service
Joop Boom (Hoogeveen)
29/04/2015
9

vriendelijk, goede kennis, goede service, ruim aanbod auto's en accesoires.

Service
Anoniem
08/04/2015
10

Zeer tevreden

Service
Jetty Koekoek (Ruinen)
08/04/2015
10

Betrouwbaar, duidelijk, netjes, goede service.

Service
mensing hr (pesse)
01/04/2015
6

mijn ervaringen

Service
G.Bakker (Wijster 9418PS)
26/03/2015
10

42 jaar ervaring met de garage zonder ooit problemen zegt genoeg

Service
albert booij (hoogeveen)
25/03/2015
9

een dealer waar je op kunt rekenen

Verkoop
Mevr v Maren (Hoogeveen)
23/03/2015
9

We hebben goede ervaring met de dealer ,van uit het verleden .

Service
Sebastiaan Duinkerken (Hoogeveen)
17/03/2015
10

Goede service en afspraken worden nagekomen. Breng met vertrouwen mijn auto naar de dealer.

Service
Anoniem
16/03/2015
8

Hoger in het cijfer wil ik niet gaan ,er met altijd nog ruimte blijven om te ver beteren

Verkoop
Evelien en Frank Roffel (Hoogeveen)
04/03/2015
10

Het zijn gewoon allemaal lieve mensen. Bedankt voor de voortreffelijke service.
Life is full of important choices.

Service
Johan Logtenberg (Zuidwolde Dr.)
26/02/2015
8

Goede service, koffie is klaar,

Verkoop
A. van Dalen (Hoogeveen)
18/02/2015
10

vriendelijk en klantgericht, geen poespas en heldere comunicatie.

Service
W Nijholt (Wolvega)
11/02/2015
10

Een bedrijf met vakbekwame mensen en verleend een prima service.

Verkoop
Anoniem
02/02/2015
10

omdat ik erg tevreden ben hoe ik benaderd ben

Verkoop
Anoniem
02/02/2015
8

een 8 is toch een prima cijfer

Service
Anoniem
29/01/2015
10

Zeer tevreden

Service
j. jonkman (hoogeveen)
29/01/2015
9

vriendelijk komen afspraken na

Service
F.C. Moll (gemeente Borger-Odoorn)
28/01/2015
8

al vele jaren een tevreden klant. Garage is groot geworden door klein te blijven

Service
Mevr. Zwetheul (Pesse)
27/01/2015
10

Ik word er altijd zeer vriendelijk en correct behandeld .Kan er wachten met een kopje koffie en een krantje

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Warme ontvangst inde showroom en zeer goed behandeld , deskundige uitleg en goed begeleid in het hele proces

Verkoop
B.Kikkert (Hoogeveen)
26/01/2015
10

Deze dealer is zeer correct,geen gezeur maar direct een duidelijke prijs.
Niet voor niets dat wij al de vijfde nieuwe auto en een tweede hands hier hebben gekocht.

Verkoop
H van Solkema (Hardeberg)
26/01/2015
10

Zeer open benadering en duidelijk in de toelichting op de concept offerte (geen verborgen agenda)Ook na aankoop zeer betrokken (als er vragen zijn altijd inbrengen ). ALLE LOF ,,

Verkoop
W.K.Gerritsen (Hoogersmilde)
26/01/2015
10

Zeer vriendelijke en correcte behandeling, het idee dat je bij goede kennissen bent.

Service
Bert van Boven (Stuifzand)
21/01/2015
10

Vriendelijk en vakkundig geholpen. Op de hoogte gehouden van extra werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden

Service
Wim Mol (Hoogeveen)
21/01/2015
10

Van telefonisch een afspraak maken en van ontvangst tot aflevering alles verloopt zoals het hoort. Je voelt je 100% klant. Een absolute aanrader.

Service
Ger van de Wetering (Hoogeveen)
29/12/2014
9

Serviceverlening is optimaal en vriendelijk personeel werkplaats/receptie/magazijn

Service
MEVR.SLEGT (HOOGEVEEN)
29/12/2014
10

om dat ik zeer tevreden ben.

Service
André Scholing (Assen)
24/12/2014
9

duidelijke afspraken en een correcte behandeling

Service
Anoniem
24/12/2014
10

Betrouwbaar en altijd zeer goede service.

Service
Anoniem
24/12/2014
9

vriendelijk, denken mee, behulpzaam

Service
J.L.M. van Ingen (Hoogeveen)
24/12/2014
8

aandacht goede monteur, lekkere koffie tijdens het wachten

Service
Annie Middel. (Meppel )
23/12/2014
10

Prima bedrijf en aardig personeel.

Service
Bert Kikkert (Hoogeveen)
23/12/2014
9

Je wordt er als klant altijd serieus genomen,de afspraken die men maakt komt men altijd na.
Het zijn allemaal vriendelijke mensen,zowel aan de receptie / verkoop en garage.

Service
T. de Vries (Nieuw-Amsterdam)
23/12/2014
10

Uitermate tevreden over klantvriendelijkheid en service.

Verkoop
fam. Lassche (Zuidwolde)
16/12/2014
10

We zijn uiterst vriendelijk ontvangen en alle vragen werden correct beantwoord.

Verkoop
George pool (Dwingeloo )
11/12/2014
10

Zeer vriendelijke behandeling van alle personeelsleden zowel in showroom als werkplaats en kantoor inclusief directie. Zij geven het absolute gevoel dat je altijd bij hen kan aankloppen voor vragen of als er problemen zijn.
Uiteraard kan een dealer ook alleen maar goed werken met een 100% goed product! Wij zijn trouwe Toyota rijders!!!

Verkoop
Dhr. J. Stapel (Westerbork)
08/12/2014
10

De zeer correcte service , zowel door de monteurs als door de receptionist. Tevens heeft mijn cijfer te maken met de kleinschaligheid van het bedrijf. Je bent en voelt je echt client.

Verkoop
A.Weits (Aalden)
04/12/2014
10

Bij aankoop en onderhoud altijd een vriendelijke en hulpvaardige benadering naar mij en mijn dochters die ook een Toyota hebben.Kan niet beter

Verkoop
Hans en Geesje Abbing (Tilweg 13 Gees)
04/12/2014
10

Het zijn geweldige leuke vriendelijke mensen.Het voelt als vrienden/familie.
Het voelt als thuiskomen als je bij hun binnen stapt.

Verkoop
Anoniem
02/12/2014
8

tot nog toe altijd correct

Service
Agnes.Bijkerk (Westerbork)
01/12/2014
10

goede service en klantvriendelijk

Service
Corry Blok (HOOGEVEEN)
01/12/2014
8

Eerlijk, betrouwbaar en zeer prettige bejegening

Service
l.b.roelofsen (zuidwolde (dr))
01/12/2014
9

Al 16 jaar geen op en aanmerkingen op de werkplaats en receptie.

Verkoop
A.H.Smits (Zuidwolde)
11/11/2014
9

goede levering

Service
A Schuring (Elim)
30/10/2014
8

klant vriendelijk

Service
G Benjamins Seinen (Hoogeveen)
29/10/2014
7

een zeven is ruim voldoende. hogere cijfers kun je wel geven maar voegt niets toe. als iets ruim voldoende is wat wil je dan nog meer, gratis de werkzaamheden uitvoeren?

Service
Dhr. A.Mensen (Hoogeveen)
21/10/2014
9

Eerlijk en betrouwbaar

Service
G. Havinga (Beilen.)
21/10/2014
8

Zeer correct behandeld.

Service
Jans H. de Haan (Hoogeveen)
21/10/2014
10

Het bedrijf houd zich goed aan de afspraken en houd mij ook bij wijzigingen zeer goed op de hoogte.

Service
Anoniem
14/10/2014
10

De ontvangst bij de dealer is altijd uiterst correct. Dat geldt eveneens voor de behandeling van mijn auto.

Service
Jan van der Leek (Hoogeveen)
14/10/2014
8

prettige en goede service

Service
Anoniem
13/10/2014
9

positieve ervaring

Service
Henk Zomer (Hollandscheveld)
09/10/2014
9

altijd perfecte service en altijd correct in de afhandeling van zaken

Service
dhr Mulder (Beilen)
08/10/2014
9

Ondanks 1minpuntje is dit toch de beste toyotadealer in een staal van 50km.

Service
A.H.Smits (Zuidwolde dr)
07/10/2014
9

prima

Service
Anoniem
07/10/2014
9

Klantvriendelijkheid en overleg is duidelijk.

Service
Anoniem
06/10/2014
9

Zeer tevreden met de service!!

Service
Anoniem
03/10/2014
8

tevreden

Service
Anoniem
01/10/2014
8

Goede service

Verkoop
harm jansen (beerzerveld)
01/10/2014
10

voortreffelijk een goed mens en verkooper

Service
Henk Kuik (Noordscheschut)
30/09/2014
10

Goede service, klantgericht, vriendelijk personeel

Service
Benniesoppe@hotmail.com (Hoogeveen)
25/09/2014
10

Heel fijne garage erg vriendelijk en voor mij in onze eigen gemeente

Service
Anoniem
24/09/2014
8

Het is er gemoedelijk, vriendelijk en het personeel heeft kennis van zaken.

Service
Anoniem
24/09/2014
8

goede service

Verkoop
Anoniem
23/09/2014
9

eerlijk, plezierig en betrouwbaar

Service
Dhr. Boom (Hoogeveen)
23/09/2014
9

kwaliteit van het werk, en de kennis en motivatie van ingrepen die gedaan zijn.

Service
J Koekoek (Ruinen)
23/09/2014
9

betrouwbaar, correct, vriendelijk, goede service

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Dit is de eerste keer dat ik in de garage ben geweest,een hoger cijfer kan altijd nog.

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
8

Een 8 vind ik een heel hoog cijfer. Ik ben zeer tevreden over de dealer. Jammer van de vragenlijst dat het niet ook over de auto zelf gaat

Verkoop
Koop Schutte (Hoogeveen)
03/09/2014
9

Je wordt hier netjes en correct behandeld.

Service
Anoniem
02/09/2014
8

goede service, persoonlijke benadering, betrouwbaar. Vervangend vervoer kan iets comfortabeler

Service
Marius Schweppe (Veeningen)
02/09/2014
10

algemene tevredenheid over de service

Verkoop
Anoniem
01/09/2014
10

Hele goede service, verstand van zaken, klantvriendelijk. Gewoon uitstekend!

Service
b schonewille (hoogeveen)
28/08/2014
9

nooit geen problemen altijd keurige behandeling

Service
G.W.Hansen.
27/08/2014
8

Verlang niet beter.

Service
Anoniem
26/08/2014
9

Goede service en vriendelijk personeel

Service
a velting (coevorden)
25/08/2014
7

Vriendelijkencorrect

Service
Dhr. R. Schrijver (H'Smilde)
21/08/2014
8

het bevalt gewoon prima
het contact met de medewerkers,
van afspraak maken tot het
nakomen van de afspraak,
duidelijkheid vooraf en uitleg van werkzaamheden
tot het meedenken in een voor mij passende oplossing.
ik heb andere toyota dealers meegemaakt , ook alle goed
maar hier bevalt het me net wat beter

Verkoop
Anoniem
20/08/2014
10

Ben er super tevreden over. Kan geen minpunten bedenken.

Service
Anoniem
19/08/2014
9

Klantvriendelijk, servicegericht en deskundig

Verkoop
Anoniem
19/08/2014
10

goede service en kwaliteit

Verkoop
Anoniem
19/08/2014
10

Ik kan er altijd terecht Vragen worden duidelijk beantwoord. Vriendelijk personeel

Service
Anoniem
11/08/2014
7

Klantvriendelijk en duidelijk.

Service
Dhr. Brinks (Drijber)
11/08/2014
9

goede en duidelijke afspraken

Service
Dhr, H Ypenburg (Dalen)
11/08/2014
9

Vriendelijke en kundige mensen

Service
Anoniem
05/08/2014
9

Omdat ik een 10 een raar cijfer vind, niemand is perfect.

Service
Anoniem
30/07/2014
9

goede en vriendelijk personeel

Service
Dhr. A.Weits (Aalden (Drenthe))
29/07/2014
10

Altijd vriendelijke en correcte afhandeling van de klant.Ook bij eventuele koop van nieuwe auto voldoende tijd en aandacht voor de klant

Service
Marco de Vos (Hoogeveen)
28/07/2014
10

Heldere afspraken, goede kwaliteit geleverde werkzaamheden

Verkoop
Roelf Venekamp (Schoonloo)
24/07/2014
9

Plezierige en professionele mensen die dit bedrijf runnen.

Service
Anoniem
22/07/2014
9

Altijd een prettige en vriendelijke ontvangst , duidelijk over wat er gedaan is aan de auto en altijd overleg als er meer moet worden gedaan.

Service
Henk Kleinlugtenbeld. (Lutten)
22/07/2014
10

Is gewoon een hele nette garage met uitstekend personeel .

Verkoop
jan baas (hoogeveen)
22/07/2014
10

er was geen enkel negatief punt bij : de ontvangst, de aankoop en de afhandeling

Service
Nijs de Boer (Eursinge)
16/07/2014
7

Voldoende goed

Service
Anoniem
10/07/2014
9

Klantvriendelijk, goede service

Service
Anoniem
10/07/2014
10

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, behulpzaam en bieden een goede goede service.
Ik word er als KLANT behandeld en niet als een nummer.

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Goede service, prettig omgang met klanten.

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Vlotte service.

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
9

betrouwbaar, realistisch, je voelt je er thuis.

Service
Anoniem
08/07/2014
8

als men volgens afspraak werkt en er verder geen vragen zijn aan mijn zijde ,is het goed.

Service
anton kruijer (mantinge)
08/07/2014
10

goede duidelijke afspraken, goede adviezen , en zeer meedenkend
goede en nette monteurs en vriendelijke medewerkers, gewoon een voorbeeldgarage.

Verkoop
W. Nijholt (Wolvega.)
08/07/2014
10

goede inruil prijs
afspraken die worden nagekomen.
Prima service.

Service
Anoniem
26/06/2014
10

Ik ben al jaren klant ongeveer vanaf 1970, in volle tevredenheid

Service
Dime Ilievski (Hoogeveen)
26/06/2014
10

Kennen je goed, altijd netjes en attent, duidelijk over wat er gedaan is aan je auto en ook duidelijk als er onverwachte dingen bijkomen. Zoals het vervangen van mijn accu, dat eerst met mij overlegd is.

Service
G.H. Weekamp (7701 vb Dedemsvaart)
26/06/2014
9

Ik ben zeer goed tevreden met deze garage

Service
Henk Huisman (Koekange)
26/06/2014
9

Technisch goed en deskundig personeel, denkt mee.

Service
L.H.M. Boelen (Hoogeveen)
26/06/2014
8

vriendelijke mensen, goede service en dergelijke.

Service
Snijder (Westerbork)
26/06/2014
10

Uitstkende service

Verkoop
Zwaan (Geesbrug)
26/06/2014
9

netheid betrouwbaarheid

Service
Anoniem
12/06/2014
8

met een gerust hart lever ik af, omdat ik weet dat alles correct geregeld wordt

Service
Anoniem
10/06/2014
9

het maken van de afspraak
de korrekte uitvoering
goede voorlichting
goede service vriendelijkheid

Service
toyota rijder (Hoogeveen)
06/06/2014
8

Een 10 kun je nooit geven, er blijft altijd puntjes liggen voor verbetering maar men is hier duidelijk goed bezig.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.